5. Maak uw eigen ontwerp en teksten

Deze stap is optioneel. We hebben al een aantal standaardontwerpen voor u gemaakt die u kunt gebruiken.

Als u het uiterlijk van de CMP wilt afstemmen op uw website, kunt u een eigen ontwerp maken. Log hiervoor in, ga naar Designs en klik op de Nieuw ontwerp toevoegen knop.

Aan de linkerkant vind je alle instellingen om het ontwerp te veranderen. Aan de rechterkant vind je een voorbeeld van hoe het ontwerp eruit zal zien.

Opmerking: Zorg ervoor dat u het nieuwe ontwerp selecteert in CMP> Bewerken> Ontwerpen instellingen nadat u deze hebt gemaakt.

Veranderende teksten

De CMP toont automatisch de teksten in een van de meer dan 30 talen die in het systeem aanwezig zijn. Daarom hebben we de teksten gemaakt die in de meeste gevallen passen en die moeten 'passen' bij de wettelijke vereisten van de meeste landen en de meeste van onze klanten.

Als u de teksten wilt toevoegen / bewerken, log dan in op uw account en volg deze stappen:

1. Ga naar menu teksten
  2. Kies het ontwerp en de taal waarvoor u de teksten wilt bewerken
  3. Wijzig de teksten en druk op Bespaar

Opmerking: Als u een veld leeg laat, wordt de oorspronkelijke / standaardtekst voor deze tekst hersteld. Als u een leeg veld wilt, vul dan een spatie in.

VOLGENDE STAP