Werken met Google reCAPTCHA

Helaas veroorzaakt reCaptcha veel problemen. In de meeste gevallen is de enige manier om reCaptcha uit te sluiten van de blokkering door toe te voegen data-cmp-ab="1" aan de <script ...>.

Handmatige blokkering

Voeg de volgende wijzigingen toe aan uw reCaptcha-code:

Oorspronkelijke code:

<script src="https://www.google.com/recaptcha/api.js" async defer></script>

Gewijzigde code:

<script type="text/plain" data-cmp-vendor="s1409" class="cmplazyload" data-cmp-src="https://www.google.com/recaptcha/api.js" async defer></script>

Automatische blokkering

In de meeste gevallen werkt de automatische blokkering prima met Google reCaptcha. In sommige gevallen kan de laadvolgorde van reCaptcha problemen veroorzaken en reCaptcha verschijnt niet op uw website. Controleer in dat geval of de domeinen zijn toegewezen (kijk hier). Als alle domeinen zijn toegewezen, staat Google reCaptcha in uw leverancierslijst en de reCaptcha werkt nog steeds niet, probeer deze te wijzigen in expliciete weergave:

<script type="text/plain" data-cmp-vendor="s1409" class="cmplazyload" data-cmp-src="https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=onloadCallback&render=explicit" async defer></script>
<script type="text/javascript">
 var onloadCallback = function() {
 grecaptcha.render('id of the recaptcha element', {  'sitekey' : 'your_site_key'   });