4. Configureren van leveranciers en cookies

Zodra de CMP is gemaakt, moet u leveranciers en cookies eraan toevoegen. Als u de wizard gebruikte om de CMP te maken, starten we automatisch een eerste crawl om nieuwe leveranciers te vinden. Ga anders naar menu Leveranciers en start handmatig een nieuwe crawl:

Toewijzen van leveranciers aan doeleinden

De crawler vindt nieuwe leveranciers na de eerste crawl en van tijd tot tijd wanneer de CMP-code op uw website is geïnstalleerd. De crawler informeert u via e-mail wanneer een nieuwe leverancier is gevonden (zie instellingen onder CMP's> Bewerken> Crawler-instellingen). Om compliant te blijven moet u inloggen op het systeem en naar gaan Leveranciers / witte lijst en zorg ervoor dat alle leveranciers aan een doel zijn toegewezen.

Als u IAB-doeleinden gebruikt, worden leveranciers die bij de IAB zijn geregistreerd automatisch toegewezen aan de doeleinden en hebben geen handmatige toewijzing nodig.

IAB-leveranciers / systeemleveranciers / aangepaste leveranciers
Het systeem maakt onderscheid tussen drie soorten leveranciers. IAB-leveranciers zijn leveranciers die bij de IAB zijn geregistreerd. Systeemleveranciers zijn leveranciers die door ons systeem worden onderhouden. Aangepaste leveranciers zijn leveranciers die u handmatig heeft gemaakt.

Cookies toewijzen aan doeleinden en leveranciers

Net als bij leveranciers vindt de crawler nieuwe cookies. De crawler informeert u via e-mail wanneer er nieuwe cookies worden gevonden. Om compliant te blijven moet u inloggen op het systeem en naar gaan Cookies en zorg ervoor dat alle cookies worden toegewezen aan een doel en een leverancier. U kunt de instellingen voor elke cookie wijzigen door op het potloodpictogram te klikken

Wat te doen met mijn eigen cookies?
Als de crawler cookies vindt die bij uw eigen bedrijf horen, kunt u een nieuwe aangepaste leverancier maken en deze uw bedrijfsnaam geven. Klik gewoon op het penpictogram en klik vervolgens op de link "Een nieuwe leverancier toevoegen".

Wat te doen met ConsentManagereigen cookies
Aangezien de CMP een functioneel hulpprogramma is voor uw website, kunt u in de meeste gevallen het doel "Functie" (of vergelijkbaar) toewijzen aan cookies die door de CMP zelf zijn ingesteld.

Crawler waarschuwt problematische cookies op uw website

Het onderwerp is hierheen verplaatst.

VOLGENDE STAP