Om het gedrag of ontwerp van de CMP te veranderen, kunt u verschillende JavaScript-variabelen instellen:

Veranderlijk Omschrijving
window.cmp_regulation = 1; Stel wet- / regelgeving in voor deze gebruiker (1 = GDPR, 2 = CCPA, 3 = LGPD, 0 = niets van toepassing). Dit heft de automatische detectie op.
window.cmp_privacyurl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de link naar het privacybeleid.
window.cmp_imprinturl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de opdruklink.
window.cmp_tacurl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de T & C-link
window.cmp_target = "_blank"; Overschrijf het doelvenster voor privacybeleid, opdruk en T & C-link
window.cmp_logo = "https://www..."; Overschrijf het logo dat wordt weergegeven in de toestemmingslaag.
window.cmp_setlang = "FR"; Overschrijf de standaardtaal.

window.cmp_textmacros = {"macroname":"value",

"macroname2": "value", ...};

Stel macro's in die in elke vertaalde tekst van de toestemmingslaag kunnen voorkomen. Om een ​​macro te gebruiken, zet [mymacro] in de tekst onder Menu> Teksten en stel de waarde in die deze macro moet worden vervangen via JS op de website met window.cmp_textmacros = {"mymacro":"replaced text"};
window.cmp_stayiniframe = 1; Indien ingesteld, zal de CMP-code niet proberen uit een iframe te komen, maar in plaats daarvan de toestemmingslaag binnen dit iframe weergeven.
window.cmp_iframecallback = function (){...} Definieert een callback-functie die wordt aangeroepen in het geval dat de CMP wordt geladen in een niet-vriendelijk iframe.
window.cmp_dontloadiniframe = true; Stel in of de CMP al dan niet mag worden geladen in een iframe. Indien ingesteld op false, wordt de CMP niet in een iframe geladen. Indien ingesteld op true (standaard), wordt de CMP ook in iframes geladen.
window.cmp_noscreen = true; Indien ingesteld op true, zal de CMP het toestemmingsscherm niet automatisch tonen (standaard = false).
window.cmp_proto = "https:"; Overschrijf het gebruikte protocol voor de verbinding. Standaard is "https:"
window.cmp_params = "..."; Voeg extra parameters toe aan de CMP, bijv '&usedesign=1234' (Opmerking: deze variabele is ingesteld in uw stub-code.)

window.cmp_nogam = true;

window.cmp_notealium = true;

window.cmp_nofacebook = true;

Stel het in op true om het automatisch maken van datalayer / het doorgeven van toestemmingsinformatie aan Google TagManager, Tealium TagManager of Facebook uit te schakelen.

window.cmp_datalayername = "...";

Stel de naam van de gegevenslaagvariabele in (standaard is "dataLayer").

window.cmp_block_inline = true;

(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om inline-scripts wel of niet te blokkeren als ze document.cookie. Standaard: waar
window.cmp_block_unkown = true; (Alleen automatische blokkeercode) Stel het systeem in om onbekende scripts / iframes / afbeeldingen te blokkeren / niet te blokkeren. Standaard: waar
window.cmp_block_sync = true; (Alleen automatische blokkeercode) Stel het systeem in om synchrone scripts wel of niet te blokkeren. Standaard: waar
window.cmp_block_img = false; (Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om afbeeldingen wel / niet te blokkeren. Standaard: false
window.cmp_block_samedomain = false; (Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om scripts / iframes / afbeeldingen van hetzelfde domein wel of niet te blokkeren. Standaard: false
window.cmp_block_ignoredomains =
["domain1.com","domain2.net","domain3.org"];
(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem zo in dat scripts / iframes / afbeeldingen van deze domeinen niet worden geblokkeerd.

window.cmp_block_ignorepaths =

["domain1.com/path/to/ignore","domain2.com/path"];

(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem zo in dat scripts / iframes / afbeeldingen van deze domeinen met deze paden niet worden geblokkeerd.
window.cmp_preview_accept = true; Indien ingesteld op true, zal het accepteren van een voorbeeld (dynamische inhoudblokkering) automatisch de gebruikerskeuze opslaan (het selectievakje wordt uitgeschakeld).
window.cmp_preview_minheight = 200;
window.cmp_preview_minwidth = 100;
Wijzigt de minimale hoogte / breedte van een element om in aanmerking te komen voor een preview (dynamische contentblokkering). De standaardwaarde is 300x300.
window.cmp_waitforimport = 3000; Vertelt de CMP om de startperiode met maximaal x milliseconden uit te stellen en te wachten op inkomende oproepen om __cmp('importConsent',...). Wachttijd kan worden overgeslagen door te bellen __cmp('cancelwait');

Om de instellingen in AMP te overschrijven, voegt u de variabelenamen toe als parameters aan de AMP-toestemmings-URL (bijv &cmp_privacyurl=https%3A%2F%2Fwww.mywebsite.com%2Fprivacy). Voorbeeld:

Houd er rekening mee dat cmp_regulation, cmp_stayiniframe, cmp_proto en cmp_textmacros niet worden ondersteund voor AMP. Gebruik om macro's in te voegen &cmp_macro_name=value (bv &cmp_macro_websitename=myWebsite om macro [websitename] te vervangen door "myWebsite").