Om het gedrag of ontwerp van de CMP te veranderen, kunt u verschillende JavaScript-variabelen instellen:

Veranderlijk Omschrijving
window.cmp_regulationkey = "GDPR"; Stel wet-/regelgeving in voor deze gebruiker (overschrijft de automatische detectie):
GDPR
AVG
DSGLPD
CCPA
PIJPEN
AVG
LFPDPPP
Wbp
NDPR
POPIA
PIJP
PDPL
PPA
RPDL
PIPL
PDPAT
RIJ (RestOfTheWorld)

window.cmp_privacyurl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de link naar het privacybeleid.
window.cmp_imprinturl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de opdruklink.
window.cmp_tacurl = "https://www...."; Overschrijf de URL voor de T & C-link
window.cmp_target = "_blank"; Overschrijf het doelvenster voor privacybeleid, opdruk en T & C-link
window.cmp_logo = "https://www..."; Overschrijf het logo dat wordt weergegeven in de toestemmingslaag.
window.cmp_setlang = "FR"; Overschrijf de standaardtaal.

window.cmp_textmacros = {"macroname":"value",

"macroname2": "value", ...};

Stel macro's in die in elke vertaalde tekst van de toestemmingslaag kunnen voorkomen. Om een ​​macro te gebruiken, zet [mymacro] in de tekst onder Menu> Teksten en stel de waarde in die deze macro moet worden vervangen via JS op de website met window.cmp_textmacros = {"mymacro":"replaced text"};
window.cmp_stayiniframe = 1; Indien ingesteld, zal de CMP-code niet proberen uit een iframe te komen, maar in plaats daarvan de toestemmingslaag binnen dit iframe weergeven.
window.cmp_iframecallback = function (){...} Definieert een callback-functie die wordt aangeroepen in het geval dat de CMP wordt geladen in een niet-vriendelijk iframe.
window.cmp_dontloadiniframe = true; Stel in of de CMP al dan niet mag worden geladen in een iframe. Indien ingesteld op false, wordt de CMP niet in een iframe geladen. Indien ingesteld op true (standaard), wordt de CMP ook in iframes geladen.
window.cmp_noscreen = true; Indien ingesteld op true, zal de CMP het toestemmingsscherm niet automatisch tonen (standaard = false).
window.cmp_proto = "https:"; Overschrijf het gebruikte protocol voor de verbinding. Standaard is "https:"
window.cmp_params = "..."; Voeg extra parameters toe aan de CMP, bijv '&usedesign=1234' (Opmerking: deze variabele is ingesteld in uw stub-code.)

window.cmp_nogam = true;

window.cmp_notealium = true;

window.cmp_nofacebook = true;

Stel het in op true om het automatisch maken van datalayer / het doorgeven van toestemmingsinformatie aan Google TagManager, Tealium TagManager of Facebook uit te schakelen.

window.cmp_datalayername = "...";

Stel de naam van de gegevenslaagvariabele in (standaard is "dataLayer").

window.cmp_block_inline = true;

(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om inline-scripts wel of niet te blokkeren als ze document.cookie. Standaard: waar
window.cmp_block_unkown = true; (Alleen automatische blokkeercode) Stel het systeem in om onbekende scripts / iframes / afbeeldingen te blokkeren / niet te blokkeren. Standaard: waar
window.cmp_block_sync = true; (Alleen automatische blokkeercode) Stel het systeem in om synchrone scripts wel of niet te blokkeren. Standaard: waar
window.cmp_block_img = false; (Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om afbeeldingen wel / niet te blokkeren. Standaard: false
window.cmp_block_samedomain = false; (Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem in om scripts / iframes / afbeeldingen van hetzelfde domein wel of niet te blokkeren. Standaard: false
window.cmp_block_ignoredomains =
["domain1.com","domain2.net","domain3.org"];
(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem zo in dat scripts / iframes / afbeeldingen van deze domeinen niet worden geblokkeerd.

window.cmp_block_ignorepaths =

["domain1.com/path/to/ignore","domain2.com/path"];

(Alleen automatische blokkeringscode) Stel het systeem zo in dat scripts / iframes / afbeeldingen van deze domeinen met deze paden niet worden geblokkeerd.
window.cmp_preview_accept = true; Indien ingesteld op true, zal het accepteren van een voorbeeld (dynamische inhoudblokkering) automatisch de gebruikerskeuze opslaan (het selectievakje wordt uitgeschakeld).
window.cmp_preview_minheight = 200;
window.cmp_preview_minwidth = 100;
Wijzigt de minimale hoogte / breedte van een element om in aanmerking te komen voor een preview (dynamische contentblokkering). De standaardwaarde is 300x300.
window.cmp_preview_vendor_XX = "300x300"; Schakelt previews in voor alle blocket-elementen van een leverancier gegeven door XX(bijv cmp_preview_vendor_s199 voor leverancier s199).

Deze variabele wordt meestal gebruikt om voorbeelden voor in te schakelen <script> elementen waarvan het systeem de grootte niet automatisch kan detecteren.

window.cmp_preview_urlmatching =

[{'match':'mydomain.com', 'preview':'300x300'}, ...];

Schakelt voorbeelden in voor alle elementen die een URL bevatten (als src- of href-attribuut) die overeenkomt met een item uit die lijst. De variabele is een array van objecten. Elk object heeft twee eigenschappen:

match - De tekenreeks die moet worden gevonden in de URL van het element

voorbeeld - Instructie voor de voorbeeldgrootte.

Deze variabele wordt meestal gebruikt om voorbeelden voor in te schakelen <script> elementen waarvan het systeem de grootte niet automatisch kan detecteren.

window.cmp_preview_vendor_xx_class = "...";

Vertelt het systeem waar een voorbeeld moet worden geplaatst (css-selector).

window.cmp_waitforimport = 3000; Vertelt de CMP om de startperiode met maximaal x milliseconden uit te stellen en te wachten op inkomende oproepen om __cmp('importConsent',...). Wachttijd kan worden overgeslagen door te bellen __cmp('cancelwait');
window.cmp_disablesubchecks = true; Vertelt de automatische code te stoppen met kijken naar veranderende elementen, nadat de website volledig is geladen.
Standaard = onwaar
window.cmp_custombutton = true; Activeert een aangepaste knop.
window.cmp_custombutton_name = "..."; Titel (label) van de aangepaste knop.
window.cmp_custombutton_pos = 0; Positie waarop de knop moet worden geplaatst. Beginnend bij 0 voor de eerste positie
window.cmp_custombutton_screen = 2; Bepaal waar de knop zichtbaar moet zijn.
0 = Knop zichtbaar op welkomstpagina en pagina met aangepaste instellingen
1 = Knop alleen zichtbaar op welkomstpagina (standaard)
2 = Knop alleen zichtbaar op pagina met aangepaste instellingen
window.cmp_custombutton_vendors = [...]; Leveranciers die moeten worden ingeschakeld wanneer op de knop wordt geklikt.
window.cmp_custombutton_purposes = [...]; Doeleinden (en toegewezen leveranciers) die moeten worden ingeschakeld wanneer op de knop wordt geklikt.
window.cmp_custombutton_logic = 0;

Stel het gedrag van de aangepaste knop in:

0 - Knop is altijd klikbaar

1 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als alle vermelde doeleinden in window.cmp_custombutton_purposes zijn al ingeschakeld

2 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als alle leveranciers zijn vermeld window.cmp_custombutton_vendors zijn al ingeschakeld

3 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als alle doeleinden en alle leveranciers zijn vermeld window.cmp_custombutton_vendors en window.cmp_custombutton_purposes zijn al ingeschakeld

4 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als er ten minste één doel wordt vermeld window.cmp_custombutton_purposes is al ingeschakeld

5 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als er ten minste één leverancier is vermeld window.cmp_custombutton_vendors is al ingeschakeld

6 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als er ten minste één doel of ten minste één leverancier is vermeld window.cmp_custombutton_vendors en window.cmp_custombutton_purposes is al ingeschakeld

7 - Er kan alleen op de knop worden geklikt als er ten minste één doel en ten minste één leverancier zijn vermeld window.cmp_custombutton_vendors en window.cmp_custombutton_purposes is al ingeschakeld

window.cmp_custombutton_behavior = ...;

Gedrag van klik instellen:

0 - (standaard) Schakel alle leveranciers/doeleinden in die worden vermeld in cmp_custombutton_purposes en/of cmp_custombutton_vendors. Schakel leveranciers in die zijn toegewezen aan een van de doeleinden die worden vermeld in cmp_custombutton_purposes.

1 - Hetzelfde als 0, maar leveranciers niet inschakelen op basis van doeltoewijzing.

2 - Schakel alle leveranciers in

3 - Schakel alle doeleinden in

4 - Schakel alle leveranciers en alle doeleinden in

5 - Schakel alle leveranciers/doelen uit die worden vermeld in cmp_custombutton_purposes en/of cmp_custombutton_vendors. Uitgeschakelde leveranciers die zijn toegewezen aan een van de doeleinden die worden vermeld in cmp_custombutton_purposes.

6 - Hetzelfde als 5, maar leveranciers niet uitschakelen op basis van doeltoewijzing.

7 - Schakel alle leveranciers uit

8 - Schakel alle doeleinden uit

9 - Schakel alle leveranciers en alle doeleinden uit

window.cmp_custombutton_stayopen = ...;

false - (standaard) Sluit de toestemmingslaag nadat actie is uitgevoerd

true - Sluit de toestemmingslaag niet nadat de actie is uitgevoerd.

window.cmp_consentmode_timeout = 500; Stel de wait_for_update time-out in voor de Google-toestemmingsmodus.
window.cmp_storage_name_default = "..."; Overschrijf standaard cookie/lokale opslagnaam voor toestemmingsinformatie.
window.cmp_storage_name_cpc = "..."; Overschrijf de standaard cookie-/lokale opslagnaam voor doeltoestemmingen.
window.cmp_storage_name_cvc = "..."; Overschrijf de standaard cookie-/lokale opslagnaam voor toestemmingen van leveranciers.
window.cmp_storage_name_ccc = "..."; Overschrijf standaard cookie/lokale opslagnaam voor gecomprimeerde toestemmingsinformatie.
window.cmp_cookie_path = "/"; Cookiepad overschrijven.
window.cmp_pur_enable = true; Moet zijn ingesteld op waar om de betaal-of-acceptatiemodus in te schakelen. Bij gebruik van de geïntegreerde contentpass-module wordt deze automatisch op true gezet.
window.cmp_pur_loggedin = false; Geef aan de CMP door of de gebruiker al dan niet als betalende gebruiker is ingelogd.
window.cmp_pur_mode = 0;

Stelt in hoe de CMP bezoekers moet behandelen met bestaande keuzes. Stel in op 0 om aan de CMP te signaleren dat bezoekers met bestaande keuzes die niet alle leveranciers hebben geaccepteerd, opnieuw de toestemmingslaag te zien krijgen.

Stel in op 1 om aan de CMP te signaleren dat bezoekers met bestaande keuzes die niet alle leveranciers hebben geaccepteerd, niet opnieuw de toestemmingslaag te zien krijgen.

Stel in op 2 om aan de CMP te signaleren dat bezoekers op zijn minst een bepaald aantal leveranciers en/of doeleinden moeten accepteren. Leveranciers/doeleinden worden gedefinieerd via window.cmp_pur_purposes en window.cmp_pur_vendors het geven van een reeks doel- of leveranciers-ID's.

window.cmp_disable_spa = 1;

Onderdrukt controles op URL-wijziging in SPA's.

window.cmp_company_name ="...";

window.cmp_company_addr1 ="...";

window.cmp_company_addr2 ="..."; window.cmp_company_zip ="..."; window.cmp_company_place ="..."; window.cmp_company_country ="..."; window.cmp_company_tel ="..."; window.cmp_company_mail ="..."; window.cmp_company_url ="..."; window.cmp_company_descr ="...";

Overschrijft de controllerinformatie (bedrijfsinformatie).

window.cmp_dpo_name ="...";

window.cmp_dpo_tel ="...";

window.cmp_dpo_mail ="...";

window.cmp_dpo_url ="...";

Negeert de DPO-informatie.

Om de instellingen in AMP te overschrijven, voegt u de variabelenamen toe als parameters aan de AMP-toestemmings-URL (bijv &cmp_privacyurl=https%3A%2F%2Fwww.mywebsite.com%2Fprivacy). Voorbeeld:

Houd er rekening mee dat cmp_regulation, cmp_stayiniframe, cmp_proto en cmp_textmacros niet worden ondersteund voor AMP. Gebruik om macro's in te voegen &cmp_macro_name=value (bv &cmp_macro_websitename=myWebsite om macro [websitename] te vervangen door "myWebsite").