Toestemmingslog / protocol / controlespoor

Om te bewijzen dat toestemming is gegeven, slaan we een protocol / toestemmingslogboek op voor alle keuzes die een bezoeker heeft gemaakt. Het protocol is versleuteld en opgeslagen op dedicated servers in de EU (geen cloudservers, data komt de EU niet uit). Het logboek bevat de volgende gegevens:

• ID van protocolinvoer
  • Datum
  • Soort inschrijving
  • Toestemmingstype
  • Land
  • Lang
  • IP (ingekort afhankelijk van CMP-instellingen)
  • Browser tekenreeks
  • URL
  • ConsentData (IAB TCF Consent String / TC String)
  • Aangepaste doeleinden
  • Aangepaste leveranciers
  • interne ID
  • externe ID 1
  • externe ID 2
  • externe ID 3
  • CMP-ID
  • Ontwerp-ID
  • OS-ID
  • Browser-ID
  • Device ID
  • Domein-ID
  • Tekstversie
  • CMP-versie
  • Ontwerpversie
  • Cookies toegestaan

Een specifieke gebruiker zoeken in het auditlogboek

Bij een klacht kan het auditlogboek een bewijs van toestemming opleveren. Aangezien het protocol veel items zal bevatten (mogelijk miljoenen, afhankelijk van het aantal bezoekers dat een website heeft), is het belangrijk om de items te verfijnen en te filteren. U kunt dit doen door ofwel onze protocol-API te gebruiken of u kunt de volgende details naar ons doorsturen, zodat we u kunnen helpen de juiste rijen te extraheren:

• Als de bezoeker de cookies nog niet heeft verwijderd: exporteer alle cookies die beginnen met "__cmp". Meestal kan dit worden gedaan met behulp van de ontwikkelaarsconsole van de browser (druk op toets [F12] onder Windows). Exporteer alle cookies met namen, waarde en aanvullende details (bijv. domein, datum enzovoort).
  • Datum en tijd van het bezoek waarop toestemming/afwijzing is gegeven
  • Browser de gebruikte bezoeker (bijv. Chrome, Firefox, Edge, Safari, ...), geef ook de browserversie op (bijv. Chrome 92)
  • Besturingssysteem dat de bezoeker heeft gebruikt (bijv. Windows XP, Windows 11, Mac XYZ, Apple iPhone 12, Linux Redhat, ...)
  • Apparaat Typ de gebruikte bezoeker (vb. PC, Laptop, Tablet, Telefoon, ...)
  • Taal waarin de bezoeker de toestemmingslaag heeft gezien
  • Specifieke website waarop de bezoeker toestemming/afwijzing heeft gegeven; vermeld ook of het de startpagina, een bepaalde productpagina of iets dergelijks was.
  • IP-adres van de bezoeker; als het IP-adres van de datum van bezoek niet kan worden gevonden, vraag dan het huidige IP-adres van de bezoeker op, dat zal helpen de serviceprovider, regio en andere technische details te verfijnen.

Let op: hoe meer details kunnen worden verstrekt, hoe groter de kans is dat de resultatenset wordt beperkt tot de juiste items. Geef daarom zoveel mogelijk informatie.