Voor elk ontwerp kunt u aangepaste HTML-code toevoegen. De HTML-code kan worden gebruikt om het ontwerp van de toestemmingslaag verder aan te passen door er nieuwe inhoud aan toe te voegen. Een bekend voorbeeld hiervan is de split-view toestemming:

In het bovenstaande voorbeeld is de linkerkant van de laag de oorspronkelijke toestemmingslaag. De rechterkant van de laag is aangepaste HTML-code die aan dit ontwerp is toegevoegd.

Hoe HTML-code wordt ingevoegd in de toestemmingslaag

De inhoud naast elkaar plaatsen

Om de binnenste laag naast je eigen HTML te plaatsen, zou je CSS kunnen gebruiken display:flex op de <div> met CSS-klasse cmpboxcontainer. Hier ziet u een zeer eenvoudige configuratie voor een toestemmingslaag met links / rechts-inhoud: