Dynamische inhoudsblokkering

Met dynamische inhoudsblokkering kan een bezoeker inhoud op uw pagina inschakelen terwijl toestemming in het algemeen wordt geweigerd. Een typisch scenario is het blokkeren van YouTube-video's op een website:

YouTube-video in geblokkeerde modus:

Dezelfde YouTube-video nadat de bezoeker op accepteren had geklikt:

Voorwaarden

Dynamische inhoudsblokkering werkt alleen met inhoud op uw website die is bereid te worden geblokkeerd en bevat een leveranciers-ID (data-cmp-vendor="...").

IFrame-codes

Naast de bovenstaande vereisten, als de geblokkeerde inhoud een IFrame-element is, moet het IFrame een breedte en hoogte hebben en een minimale grootte van 300x300 pixels hebben.

Scriptcodes

Naast de bovenstaande vereisten moet u, als de geblokkeerde inhoud een Script-element is, het kenmerk toevoegen data-cmp-preview="400x300" (waarbij 400x300 de breedte en hoogte van het voorbeeldelement is).

Automatische voorbeeldafbeelding

Er wordt een automatische voorbeeldafbeelding weergegeven voor YouTube, Vimeo en Google Maps in de insluitmodus (/ maps / embed? Pb = ...).

Veranderende teksten

U kunt de teksten van de preview aanpassen in uw inloggedeelte onder Menu> Teksten> Voorbeeld of door de attributen te gebruiken data-cmp-preview-headline, data-cmp-preview-text, ... (kijk hier) in het element.