Info
Content

Hoe kan ik de CMP-code gebruiken met een TagManager?

Welke codeversie (automatische blokkering of handmatige / semi-automatische blokkeercode) u gebruikt, is onafhankelijk van de vraag of u een TagManager op uw website gebruikt of niet. U kunt beide codeversies gebruiken met of zonder tagmanager op uw website. Maar: als je de CMP-code wilt aanleveren via de tagmanager MOET je de handmatige / semi-automatische blokkeercode gebruiken.

Hier is een overzicht:

  TagManager op de website Geen TagManager op de website
automatische blokkeercode You Dan moet je voeg de automatische blokkeringscode direct in uw websitecode toe voor elke andere code van een derde partij en u kunt de CMP-code niet in de tag-manager plaatsen. Het automatisch blokkeren kan codes blokkeren die in uw website staan ​​en codes die in uw tagmanager staan. U moet de automatische blokkeercode rechtstreeks in uw websitecode toevoegen vóór elke andere code van een derde partijcode. Het automatisch blokkeren kan codes blokkeren die op uw website staan.
handmatige / semi-automatische blokkeercode U kunt de handmatige / halfautomatische blokkeercode toevoegen aan uw websitecode of deze in de tagmanager plaatsen. Jij moet pas alle codes van derden aan op uw website en u moet update alle triggers in je tagmanager. U moet de handmatige / semi-automatische blokkeercode overal aan uw websitecode toevoegen (hoe eerder in de code, hoe beter). Jij moet pas alle codes van derden aan op uw website.
Terug naar boven