Hoe de eerste laag / welkomstpagina aanpassen?

Om het u gemakkelijker te maken om de juiste instellingen te vinden, vindt u hier een kort overzicht van de belangrijkste vragen die we krijgen over het aanpassen van de eerste laag:

1. Hoe kan ik de kop wijzigen?
    Headline Style: Menu> Designs> Edit> Box "Welcome page"> Headline
    Inhoud kopregel: Menu> Teksten> Kies uw ontwerp en taal> Kop

2. Hoe kan ik de tekst wijzigen?
    Tekststijl: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Welkomstpagina"> Tekst
    Tekstinhoud: Menu> Teksten> Kies uw ontwerp en taal> Tekst

3. Hoe kan ik de doeleinden wijzigen?
    Gebruiksdoeleinden: Menu> Doeleinden> Activeer / deactiveer de vereiste doeleinden
    De namen wijzigen: Menu> Teksten> Kies uw ontwerp en taal> Box "Aangepaste doeleinden"> Purpose X Name
    Volgorde van doelen: doelen zijn gerangschikt op ID. Menu> Doeleinden> Bewerken> Doel-ID
    Doeleinden verwijderen van de welkomstpagina: Menu> CMP's> Bewerken> Vak "CMP-uiterlijk"> Geavanceerde opties weergeven> Doeleinden op eerste scherm

4. Hoe kan ik het wisselbeeld wijzigen?
    Verander de afbeelding: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Toggles"
    Geef een lijst weer in plaats van schakelaars: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Welkomstpagina"> Toon geavanceerde opties> Doeleinden

5. Hoe kan ik de standaardstatus van een schakelaar wijzigen?
    Een doel instellen op 'altijd aan': Menu> Doeleinden> Stel rechtsgrondslag in op "Gerechtvaardigde belangen (geen opt-out mogelijk) (AVG 6.1.f)"
    Een doel instellen op 'standaard actief': Menu> Doeleinden> Stel wettelijke basis in op "Gerechtvaardigde belangen (GDPR 6.1.f)"

6. Hoe kan ik de knoppen wijzigen?
    Knopstijl: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Vak "Knoppen"

7. Hoe kan ik de link naar aangepaste instellingen wijzigen?
    Stijl: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Welkomstpagina"> Links
    Tekst: Menu> Teksten> Kies uw ontwerp en taal> Box "Links"

8. Hoe kan ik de cookielijst (niet) weergeven?
    De lijst in-/uitschakelen: Menu > Ontwerpen > Bewerken > Kader "Welkomstpagina" > Links > Toon/Verberg Cookies

9. Hoe kan ik de link naar de algemene voorwaarden en / of juridische kennisgeving (niet) weergeven?
    Schakel de links in / uit: links worden automatisch in- / uitgeschakeld als er URL's zijn ingesteld. Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP Appearance"> Juridische kennisgeving URL / T&C URL

10. Hoe kan ik de talen wijzigen?
    Mogelijke talen: Menu> CMPs> Bewerken> Box "CMP Appearance"> Talen
    Standaardtaal: Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP Appearance"> Talen> Instelling in de rechter benedenhoek
    Schakel de taalkeuze uit: stel mogelijke talen in op slechts 1 taal.
    Stel de taal in per pagina en niet per gebruikersbrowser: Gebruik client-side configuratie-optie cmp_setlang

11. Hoe kan ik de doos veranderen?
    Box Style: Menu> Designs> Edit> Box "Box settings"

12. Hoe kan ik mijn logo wijzigen / toevoegen?
    via CMP-instellingen voor alle ontwerpen: Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP-uiterlijk"> Logo
    via Ontwerpinstellingen alleen voor dit ontwerp: Menu> Borduurmotieven> Bewerken> Box "Boxinstellingen"> Toon geavanceerde opties> Logo

13. Hoe kan ik de website verbergen / blokkeren terwijl de toestemmingslaag wordt weergegeven?
    Ontwerpinstellingen: Menu> Borduurmotieven> Bewerken> Box "Boxinstellingen"> Stel "Verberg website" in op Ja