Hoe de tweede laag / pagina met aangepaste instellingen aanpassen?

Om het u gemakkelijker te maken om de juiste instellingen te vinden, vindt u hier een kort overzicht van de belangrijkste vragen die we krijgen over het aanpassen van de tweede laag:

1. Hoe kan ik een menu weergeven?
    via CMP-instellingen voor alle ontwerpen: Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP-uiterlijk"> Toon geavanceerde opties> Menu
    via Ontwerpinstellingen voor slechts één motief: Menu> Motieven> Bewerken> Vak "Aangepaste instellingenpagina"> Toon geavanceerde opties> Menu

2. Hoe kan ik "Alle leveranciers" in het menu weergeven?
    via CMP-instellingen voor alle ontwerpen: Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP-uiterlijk"> Geavanceerde opties weergeven> Pagina Leveranciers
    via Ontwerpinstellingen voor slechts één ontwerp: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Aangepaste instellingen pagina"> Toon geavanceerde opties> Leveranciers pagina

3. Hoe kan ik informatie over de gegevensbeheerder wijzigen?
    Menu> CMP's> Bewerken> Box "Controller instellingen"> Toon controller details

4. Hoe kan ik de link naar het privacybeleid wijzigen?
    Linktekst: Menu> Teksten> Ontwerp en taal kiezen> Box "Links"> Privacypagina
    Toon / verberg link in menu via CMP-instellingen voor alle ontwerpen: Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP Appearance"> Toon geavanceerde opties> Privacybeleid
    Toon / verberg link in menu via Ontwerpinstellingen voor slechts één ontwerp: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Vak "Aangepaste instellingenpagina"> Toon geavanceerde opties> Privacybeleid

5. Hoe kan ik "alles selecteren" schakelaars toevoegen?
    Menu> CMP's> Bewerken> Box "CMP Appearce"> Toon geavanceerde opties> Groepsschakelknoppen

6. Hoe kan ik de kop en tekst wijzigen?
    Headline / Text style: Menu> Designs> Edit> Box "Custom Settings Page"> Headline / Text
    Kop / tekstinhoud: Menu> Teksten> Ontwerp en taal kiezen> Vak "AVG-detailpagina"
    Positie van de kop: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Aangepaste instellingenpagina"> Toon geavanceerde opties> Kop

7. Hoe kan ik de verkopers (niet) laten zien?
    Verkopers die aan geen enkel doel zijn toegewezen, worden voor alle doeleinden weergegeven
    Leverancierslijst in- / uitschakelen: Menu> CMP's> Bewerken> Vak "Juridische instellingen"> Leveranciers en doeleinden

8. Hoe kan ik de beschrijving van een leverancier wijzigen?
    Menu> Leveranciers> Bewerken> Beschrijving

9. Hoe kan ik de maximale grootte van de doos instellen?
    Menu> Ontwerpen> Bewerken> Box "Box Settings"> Toon geavanceerde opties> Box size

10. Hoe kan ik de knoppen wijzigen?
    Knopstijl: Menu> Ontwerpen> Bewerken> Vak "Aangepaste instellingenpagina"> Knoppen
    Knopinhoud: Menu> Teksten> Ontwerp en taal kiezen> Vak "GDPR-knoppen"