Hoe de CMP integreren in een Drupal-website?

Houd er rekening mee dat: De plug-in gebruikt automatische codeblokkering, dit kan problemen met uw website veroorzaken.

Volg deze stappen om uw CMP te integreren in een Drupal-website:

Automatische integratie via Drupal PlugIn

Deze plug-in is ontworpen voor Drupal versie 8

1. Log in op uw Drupal CMS en klik op Beheren> Uitbreiden> Nieuwe module installeren

2. Download de ConsentManager plugin hier.
  3. Upload het zip-bestand

4. Klik na het uploaden op Beheren> Verlengen en schakel het selectievakje voor de ConsentManager plug-in en klik vervolgens op Install

5. Klik op Beheren> Configuratie> Instellingen voor toestemmingsbeheer

6. Voer uw Consent Manager-ID in (te vinden in uw consentmanager.net Inloggen onder Menu> Code ophalen) en druk op Configuratie opslaan