Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om uw CMP-code te integreren in een Jimdo Winkel volg deze stappen:

1. Log in op je Jimdo Shop
  2. Ga naar Menu> Instellingen> Kop bewerken (Menu> Einstellungen> Hoofd bearbeiten)
  3. Kopieer de CMP-code en plak deze in het veld voor de volledige website (Gesamte Webseite)

4. Bespaar