Hoe de CMP integreren in een Joomla-website?

Houd er rekening mee dat: De plug-in gebruikt automatische codeblokkering, dit kan problemen met uw website veroorzaken.

Volg deze stappen om uw CMP te integreren in een Joomla-website:

Automatische integratie via Joomla PlugIn

Deze plug-in is ontworpen voor Joomla versie 3

1. Log in op uw Joomla CMS en klik op Extensies> Beheren> Installeren

2. Download de ConsentManager plugin hier en upload het naar Joomla

3. Ga naar Extensies> Beheren> Beheren en activeer het selectievakje voor Consent Manager en klik op Enable

4. Ga naar Extensies> Plug-ins> Consent Manager

5. Voer uw Consent Manager-ID in (te vinden in uw consentmanager.net Inloggen onder Menu> Code ophalen) en druk op Opslaan en sluiten