Houd er rekening mee dat: Automatische codeblokkering kan problemen met uw website veroorzaken.

Om uw CMP te integreren in een Joomla website, volg dan deze stappen:

Automatische integratie via Joomla Inpluggen

Deze plug-in is ontworpen voor Joomla Versie 3 en 4 (getest tot 4.2)

1. Log in op je Joomla CMS en klik op Extensies> Beheren> Installeren

2. Download de consentmanager Joomla plugin hier en upload het naar Joomla

3. Ga naar Extensies> Beheren> Beheren en activeer het selectievakje voor consentmanager en klik op Enable

4. Ga naar Extensies > Plug-ins > consentmanager

5. Koop jouw consentmanager CMP Code-ID, is hier te vinden:

6. Plaats uw consentmanager Code-ID, kies uw blokkeringstype (automatisch / halfautomatisch) druk op Opslaan en sluiten