Integratie via JTL 4 & 5 plug-in

1. In uw JTL 5 backend ga naar plug-inbeheer -> Upload - kies dit zipbestand:
    https://plugins.consentmanager.net/consentmanager_jtl5.zip
    Voor JTL 4 haal dit zipbestand op:
    https://plugins.consentmanager.net/consentmanager_jtl4.zip
  2. Ga naar plugin manager -> Beschikbaar -> Kies consentmanager -> installeren consentmanager
  3. Ontvang uw CMP-code-ID:

4. Ga naar JTL  consentmanager plugin-instelling en kies uw blokkeringstype (automatisch / semi-automatisch) en voer uw CMP-code-ID in (stap 3)
  5. Je bent klaar :)

Handmatige integratie van de CMP-code in JTL Shop

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om de ConsentManager.net CMP in uw JTL Winkelsysteem volg deze stappen:

1. U moet de * .tpl-bestanden van uw huidige thema bewerken. Log daarom via FTP in op uw server en zoek de sjabloondirectory en de sjabloon die u gebruikt. Meestal is dit te vinden op {root}/templates/[template-name]/
  2. In het thema zou je een map moeten vinden lay-out en in deze map een bestand genaamd header.tpl. Bewerk dit bestand.
  3. In header.tpl zoeken <body
  4. Na het <body .... > vindt u een {/block}, voer daarna de CMP-code in  {/block} ingesloten in {literal} en {/literal} :

5. Sla het bestand op.
  6. Zodra de CMP-code in uw JTL Winkel en u gebruikt de handmatige code, u moet ook andere codes voorbereiden, zie hier.

Plug-ins van derden

Sommige bedrijven bieden plug-ins van derden aan die ook een integratie van de CMP-code in uw computer mogelijk maken JTL winkel: