Hoe integreer ik de CMP in een Magento Shop?

Houd er rekening mee dat: De plug-in is getest voor Magento 2

Volg deze stappen om de CMP-code in een Magento Shop te integreren:

1. Download onze plug-in: consentmanager_magento2.zip
  2. Upload de inhoud naar
    app/code/consentmanager/cmp
  3. Voer de volgende opdrachten in om de module te installeren:
    php bin/magento setup:upgrade
  4. Activeer en configureer CMP in Magento Admin onder Consent Manager Provider -> Instellingen
  5. "Aangepaste HTML-code" is een invoerveld voor bijvoorbeeld onze configuraties aan de clientzijde of bijv. als je wilt iets uitsluiten van automatisch blokkeren . Vergeet niet om de overeenkomstige . toe te voegen <script></script> labels.