Hoe integreer ik de CMP in een Magento Shop?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om de CMP-code in een Magento Shop te integreren:

1. Log in op uw Magento-winkel
  2. In het beheerder Zijbalk ga naar Conent> Ontwerp> Configuratie
  3. Zoek uw winkel en klik op Actie> Bewerken
  4. Onder Andere instellingen vouw de sectie uit HTML-hoofd
  5. Voeg de CMP-code in het veld in Scripts en Style Sheets
  6. Media Configuratie opslaan