Houd er rekening mee dat: De plug-in is ontworpen voor Magento 2 | Getest tot 2.4.6+ (PHP 8.2)

Om de CMP-Code te integreren in een Magento Winkel volg deze stappen:

Installatie met componist

1. Navigeer naar uw Magento 2 installatiemap
  2. Voeg de componist-repository toe voor de Consent Manager Magento 2-plug-in voor uw installatie.

composer config repositories.magento2-consentmanager git "https://github.com/iubenda/cm-plugin-magento.git"
  3. Voer de onderstaande opdracht uit om de plug-in te installeren:
    composer require consentmanager/cmp dev-master

4. Voer de onderstaande opdracht uit om de plug-in in te schakelen
    php bin/magento setup:upgrade
  5. Configureer de plug-in door naar "consentmanager" > "Instellingen"
  6. Wis eventuele caches om ervoor te zorgen dat de toestemmingsmanagercode op al uw pagina's verschijnt.
    php bin/magento cache:flush

Handmatige installatie

1. Download onze plug-in: https://github.com/iubenda/cm-plugin-magento
  2. Upload de inhoud naar
    app/code/Consentmanager/Cmp
  3. Voer de volgende opdrachten in om de module te installeren:
    php bin/magento setup:upgrade
  4. Schakel CMP (CMP Code-ID, CDN, HOST, Blocking Mode) in en configureer deze Magento Beheerder onder consentmanager -> Instellingen
  5. "Aangepaste HTML-code" is een OPTIONELE invoerveld bijv. voor onze configuraties aan de clientzijde. Als u iets invoert, vergeet niet om de overeenkomstige toe te voegen <script></script> labels.