Hoe het CMP te integreren in een modified Shop?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

De modified Shop Module

Om de modified Shop Module voor consentmanager in uw winkel volgt u deze stappen:

1. Download het module zip-bestand hier..
  2. Pak de inhoud van het zipbestand uit in de hoofdmap van uw winkel.
  3. Log in op uw winkel en klik op Modules > Systeemmodules

4. Klik op de module en kies Installeren

5. Zodra de module is geïnstalleerd, bewerk en activeer deze, voer uw CMP-ID in (te vinden in Menu > Codes ophalen) en druk op opslaan

Handmatige installatie van de code

Om de CMP-Code te integreren in een modified Shop volg deze stappen:

1. Log in op uw webserver via FTP en zoek het bestand templates /uw sjabloon/index.html
  2. Plaats de CMP-code in een {literal}...CODE...{/literal} helemaal aan het begin van het bestand
  3. Sla het bestand op