Hoe kan ik de CMP in een aangepaste winkel integreren?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om de CMP-code in een aangepaste winkel te integreren:

1. Log in op uw webserver via FTP en zoek het bestand templates /uw sjabloon/index.html
  2. Plaats de CMP-code in een {literal}...CODE...{/literal} helemaal aan het begin van het bestand
  3. Sla het bestand op