Hoe de CMP integreren in een osCommerce-winkel?

Houd er rekening mee dat: De plug-in gebruikt automatische codeblokkering, dit kan problemen met uw website veroorzaken.

Volg deze stappen om uw CMP te integreren in een osCommerce-winkel:

Automatische integratie via osCommerce PlugIn

Deze plug-in is ontworpen voor osCommerce versie 2.3.4.1

1. Download de plug-in op de officiële oscommerce-marktplaats:
    https://apps.oscommerce.com/a4BVa&consent-manager-gdpr-ccpa-cmp
    OR
    Download de ConsentManager plugin hier en de bestanden (/includes/modules/header_tags/ht_consent_manager.php als /includes/languages/english/modules/header_tags/ht_consent_manager.php) naar de bijbehorende mappen op uw webserver.
  2. Log in op uw osCommerce-winkel en klik op Beheer> Modules> Header Tags en klik op Install

3. Na installatie klikt u op de Consent Manager-module en vervolgens op Edit en voer uw Consent Manager ID in (te vinden in uw consentmanager.net Inloggen onder Menu> Code ophalen) en druk op Bespaar