Houd er rekening mee dat: Automatische codeblokkering kan problemen met uw website veroorzaken.

Om uw CMP te integreren in een osCommerce winkel, volg dan deze stappen:

Automatische integratie via osCommerce Inpluggen

Deze plug-in is ontworpen voor osCommerce versie 2.3.4.1

1. Download de plug-in in de officiële versie oscommerce marktplaats:
    https://apps.oscommerce.com/a4BVa&consent-manager-gdpr-ccpa-cmp
    OR
    Download de consentmanager oscommerce plugin hier en de bestanden (/includes/modules/header_tags/ht_consent_manager.php en /includes/languages/english/modules/header_tags/ht_consent_manager.php) naar de bijbehorende mappen op uw webserver.
  2. Log in op je osCommerce Winkel en klik verder Beheer> Modules> Header Tags en klik op Install

3. Ontvang uw CMP-code-ID:

4. Ga terug naar je oscommerce, kiezen consentmanager module, klik dan op Edit en voer uw CMP-code-ID in, kies uw blokkeringstype (automatisch / semi-automatisch) en druk op Besparen.