Hoe de CMP integreren in een osCommerce-winkel?

Houd er rekening mee dat: De plug-in gebruikt automatische codeblokkering, dit kan problemen met uw website veroorzaken.

Volg deze stappen om uw CMP te integreren in een osCommerce-winkel:

Automatische integratie via osCommerce PlugIn

Deze plug-in is ontworpen voor osCommerce versie 2

1. Download de ConsentManager plugin hier en de bestanden (/includes/modules/header_tags/ht_consent_manager.php en /includes/languages/english/modules/header_tags/ht_consent_manager.php) naar de bijbehorende mappen op uw webserver.

2. Log in op uw osCommerce-winkel en klik op Beheer> Modules> Header Tags en klik op Install

3. Na installatie klikt u op de Consent Manager-module en vervolgens op Edit en voer uw Consent Manager ID in (te vinden in uw consentmanager.net Inloggen onder Menu> Code ophalen) en druk op Bespaar