Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om de CMP-Code te integreren in een plentymarkets winkel Volg deze stappen:

Nieuwere versies (Ceres)

1. Installeer de plug-in "Custom CSS / JS" in uw winkel
  2. Navigeer naar Plugin-Sets> CfourCustomCssJs> Configuratie> JavaScript in Head
  3. Plak de CMP-code, activeer en sla deze op

oude versies

1. Log in op je plentymarkets account
  2. Klik in het menu op CMS> Webdesign
  3. Aan de linkerkant onder Layout Klik op PageDesign> PageDesignContent
  4. Schakel over naar tabblad PaginaOntwerpInhoudHTMLStructuur
  5. Voer de CMP-code direct daarna in en druk op Opslaan