Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om de CMP-code in een Shopify-winkel te integreren:

1. Log in op uw Shopify-account
  2. Klik in het menu op uw Onlineshop> Thema's en bewerk het huidige thema

3. Klik onderaan op Thema-acties> Code bewerken

4. Open het bestand theme.liquid, zoek naar en voeg de CMP-code er direct achter in

5. Druk op opslaan