Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om de CMP-Code te integreren in een Shopify Winkel volg deze stappen:

1. Log in op je Shopify account
  2. Klik in het menu op uw Onlineshop> Thema's en bewerk het huidige thema

3. Klik onderaan op Thema-acties> Code bewerken

4. Open het bestand theme.liquid, zoek naar en voeg de CMP-code er direct achter in

5. Druk op opslaan

Ik heb de CMP geïntegreerd en geactiveerd, maar kan hem niet zien?

sommige Shopify thema's hebben een CSS-stijl toegevoegd die lege DIV-elementen verbergt. Als u de WCAG-optie in uw ontwerp hebt geactiveerd (CMPs => Ontwerpen => Ontwerp bewerken => Box-instellingen), wordt de CMP in een schaduwwortel geplaatst, daarom lijkt de bovenliggende DIV leeg te zijn en verborgen door de Shopify CSS. U zou een aangepaste regel moeten toevoegen om lege DIV's niet te verbergen:

1. In uw Shopify beheerder, ga naar Webwinkel > Thema's
  2. Klik Personaliseer.
  3. Klik Thema instellingen.
  4. Klik Aangepaste CSS.
  5. Voeg een nieuwe CSS-regel toe:
    div#cmpwrapper {display: block;}

6. Klik Bespaar.

Activeren/toestaan Shopify het bijhouden van

Om voor de Shopify interne tracking werkt, doe dan het volgende:

1. Als aanvulling op uw "s971 Shopify International Limited", voeg ook deze leveranciers toe (afhankelijk van uw behoeften):

2. Activeer in uw CMP-instellingen => Integraties => Toestemmingsmodus de Shopify Toestemming

3. In je Shopify backend ga naar Verkoopkanalen => Online winkel => Voorkeuren => Privacy van klanten => Kies "Verzameld na toestemming"