-- Shopware versies 6.x --

Houd er rekening mee dat: De de automatische blokkeercode kan problemen veroorzaken op uw website.

Voor Shopware installaties vanaf versie 6.3 hebben we een officiële plug-in in de Shopware winkel:

1. Download de plug-in gratis in de officiële Shopware winkel:
    Shopware consentmanager plug-in [zelf hostet & Cloud]
  2. Haal uw CMP Code-ID van uw consentmanager account:

3. Voer CMP-code-ID in Shopware achterkant:

4. Kies uw blokkeermodus.
  5. Controleer of uw CMP werkt met het bezoeken van uw website op:
    https://www.yourwebsite.com/?cmpscreen
  6. Doneer :)

Shopware Cloud: Voor Shopware Cloud, zorg ervoor dat u de Shopware interne Cookie-oplossing hier (zie volgende screenshot):

-- Shopware versies 5.x --

Automatische integratie via Shopware Inpluggen

Deze plug-in is ontworpen voor Shopware Versie 5.6.x en 5.7.x. Voer voor andere versies de code handmatig in (zie hieronder).

1. Log in op je Shopware Systeem en klik op Instellingen> Plugin Manager

2. - Download hier de plug-in voor 5.6.x
    - Download hier de plug-in voor 5.7.x
  3. Klik op Menu> Installeren> Plug-in uploaden en selecteer het zip-bestand dat je hebt gedownload

4. Klik op de + (Plus) pictogram naast de Consent Manager inpluggen

5. - Voer uw CMP-ID in (te vinden in uw account op consentmanager.net Menu > CMP's > Code ophalen)
    - Kies of u automatische blokkering wilt activeren. Als u automatische blokkering niet activeert, wordt handmatige blokkering geactiveerd (zie help-sectie)
    - Activeer plug-in

Houd er rekening mee dat: Onze plug-in deactiveert de ShopWare intern cookiebeheersysteem. Zorg ervoor dat geen van uw andere plug-ins (bijvoorbeeld Google Tag Manager-integratie) daarvan afhankelijk is / dat deze verbinding met de Shopware Cookiebeheer is gedeactiveerd.

Handmatige integratie

1. U moet de * .tpl-bestanden van uw huidige thema bewerken. Log daarom via FTP in op uw server en zoek de sjabloondirectory en de sjabloon die u gebruikt. Meestal is dit te vinden op {root}/themes/[template-name]/frontend/index/header.tpl
  2. In header.tpl zoeken <body
  3. Na het <body .... > vindt u een {/block}, voer daarna de CMP-code in  {/block} ingesloten in {literal} en {/literal} :

4. Sla het bestand op.

Alternatieve integratieoptie

Als alternatieve manier kunt u deze stappen gebruiken:

1. Maak een nieuw onderliggend thema van je bestaande thema
  2. Maak het bestand /themes/[your-child-theme]/frontend/index/index.tpl
  3. Voeg de volgende code toe aan je bestand:
{extends file="parent:frontend/index/index.tpl"}
{$smarty.block.parent}
{block name='frontend_index_after_body' append}
{literal} ... CMP-Code ... {/literal}
{/block}