Hoe het CMP te integreren in een Strato LivePages / ePages / Webshopnu website?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Strato LivePages

Om de CMP-code te integreren in een website die is gebouwd met Strato LivePagesvolg dan deze stappen:

1. Log in op je Strato LivePages Project en klik op Stap 5 Publiceren
  2. Klik op de knop Optimalisatie voor zoekmachines
  3. Voeg de CMP-code in het veld in Web-trackingcode einfügen
  4. Klik op Ok en publiceren de veranderingen

Strato Webshop nu

Momenteel biedt Strato Webshop nu niet de mogelijkheid om HTML-codes in te voegen en kan daarom niet werken met onze CMP.