Hoe de CMP integreren in een WiX.com-website?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om uw CMP-code te integreren in een website die is gebouwd met WiX.com:

1. Log in op uw WiX-account en klik op Bewerk uw website

2. Kies in het menu Instellingen ("Einstellungen")> Analytics ("Analysewerkzeuge")

3. Klik op het pictogram "+" in de linkerbovenhoek en kies Userdefined ("Benutzerdefiniert") en voeg de CMP-code in:

4. Zorg ervoor dat u de code instelt op alle websites bij het laden van elke pagina en gebruik positie "Body - start"
  5. Dat is het ;-)