Hoe de CMP integreren in een WordPress-website?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om uw CMP te integreren in een WordPress-website:

Automatische integratie via plug-in

1. Log in op uw WordPress CMS en klik op Plug-ins-sectie> Nieuwe toevoegen.
  2. Zoek op de volgende pagina naar 'consentmanager"- Download Link op wordpress.org
  3. De pagina toont u bijpassende plug-ins. Op de ConsentManager Plugin klik op de knop "Nu installeren"
  4. Zodra de plug-in is geïnstalleerd, vindt u een nieuw item in uw navigatie onder Instellingen> Toestemmingsbeheer.
  5. Log in op ConsentManager.net en klik op Code ophalen, scrol omlaag naar de sectie "Installatie voor WordPress CMS" en kopieer vervolgens de ID van uw CMP:

6. Plak de ID in de WordPress-plug-in en druk op Opslaan:

7. Zodra u de ID in de WordPress-plug-in hebt opgeslagen, wordt de code automatisch op uw pagina ingevoegd.

Handmatige integratie via code

1. Log in op uw WordPress CMS
  2. Ga naar Uiterlijk> Editor
  3. Bewerk het bestand dat verantwoordelijk is voor de koptekst van uw WordPress-thema (meestal header.php)
  4. Vind het begin van het sectie.
  5. Log in op ConsentManager.net, ga naar Code ophalen en kopieer de code uit de sectie "Instellen met kopiëren en plakken"
  6. Plak de CMP-code direct na het einde van het sectie in uw WordPress:

7. Klik op de knop "Bestand bijwerken" om de wijzigingen op te slaan.