Het invoegen van een CCPA-link "Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet" op uw website

Onder CCPA moet u een link met de naam "Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet" toevoegen aan uw website. De link moet gemakkelijk te vinden zijn (bijv. Bovenaan uw pagina). Bij het werken met ConsentManager, moet de link de opt-out-pagina voor toestemming weergeven. Gebruik daarom de volgende code om deze link te maken:

<a href="#" onclick="__cmp('showCCPAScreenAdvanced'); return false">Do not sell my personal information</a>

CCPA-instellingen
U vindt de GDPR-instellingen onder CMP's> Bewerken> CCPA-instellingen