Handmatig openen / weer opduiken van de toestemmingslaag

Om gebruikers in staat te stellen hun keuzes later te wijzigen, toont de CMP meestal een voorkeurknop (of terugroepknop) in de linkerbenedenhoek van het venster:

De instellingen voor deze knop zijn te vinden in Menu> CMP's> Bewerken> Voorkeur-pictogram

Deze knop kan worden uitgeschakeld in de CMP-instellingen. Indien uitgeschakeld, raden we ten zeerste aan om een ​​eigen link of knop aan uw website toe te voegen, zodat gebruikers hun toestemmingsinstellingen kunnen wijzigen.

Als u wilt dat de toestemmingslaag wordt weergegeven (zelfs voor gebruikers die al toestemming hebben gegeven), kunt u dit doen door de pagina eenvoudig te laden met een hash (#cmpscreen) of parameter (?cmpscreen). Bijvoorbeeld: http://www.mywebsite.com/#cmpscreen zorgt ervoor dat het toestemmingsscherm wordt weergegeven.

Als alternatief kun je gebruiken #cmpscreencustom or ?cmpscreencustom om de pagina met aangepaste keuzes weer te geven in plaats van de welkomstpagina van het toestemmingsscherm.

U kunt ook gebruik maken van de JavaScript API om de laag direct te laten openen.