Info
Content

Standaard integratie

Om de CMP-code in uw website te integreren, logt u in op uw consentmanager.net-account en klik op Get Code. Als u meerdere CMP's heeft ingesteld, zorg er dan voor dat u de juiste CMP kiest wanneer u de code kopieert.

CMP-code voor handmatige blokkering

Zorg ervoor dat u de volledige en ongewijzigde code naar uw website kopieert. Voor de handmatige blokkeercode is de positie van de code in de code van uw website niet belangrijk. Hoe dan ook, we raden meestal aan om de CMP-code direct na de <body> element.

Opmerking: De enige CMP-code voor handmatig blokkeren kan worden geleverd via Tag Manager of de advertentieserver zolang er geen onvriendelijke iframes worden gebruikt (vriendelijke iframes zijn mogelijk). We raden in ieder geval af om de code aan te leveren via een adserver vanwege juridische problemen.

Opmerking: Zodra de code is gemaakt, zal deze nooit meer veranderen. U kunt uw CMP-instellingen, ontwerpen en teksten in ons systeem bewerken zonder dat u de code op uw website hoeft te wijzigen.

CMP-code voor automatisch blokkeren

Zorg ervoor dat u de volledige en ongewijzigde code naar uw website kopieert. Voor automatische blokkeercode is het belangrijk dat de code de eerste code is die in uw website wordt geladen. Voer daarom direct na de code de volledige code in <head> element.

Terug naar boven