Info
Content

De toestemmingslaag wordt niet (meer) weergegeven. Wat kan ik doen?

 • Je hebt al toestemming / afwijzing gegeven. ("Maar ik heb mijn cookies verwijderd!" Zie het onderwerp serverside vingerafdrukken hieronder)
 • De CMP-Code is niet geïnstalleerd op de website. Zorg ervoor dat de code is geïnstalleerd en er treden geen fouten op.
 • De account maximum is bereikt en de levering van de CMP is gestopt.
 • De toestemmingslaag bereikte het maximale aantal pogingen per gebruiker. In dit geval verschijnt alleen het pictogram voor privacyinstellingen in de linker benedenhoek, maar wordt de toestemmingslaag niet weergegeven.
 • De gebruiker bevindt zich niet in het doelgebied. Bijv CMP's> Bewerken> AVG-instellingen> Doelgroep is alleen ingesteld op EU, maar de gebruiker komt uit Afrika of Azië.
 • Gebruik een andere browser. Dit verschijnt als een andere bezoeker van de cmp en de toestemmingslaag wordt opnieuw weergegeven.
 • Toevoegen ?cmpscreen naar de URL. Open bijvoorbeeld uw website via www.mijnwebsite.om/path/file.php?cmpscreen . Dit zorgt ervoor dat de toestemmingslaag ook wordt weergegeven als het maximum is bereikt.
 • Je kunt je profiel resetten via de volgende link: http://www.consentmanager.net/delivery/reset.php . Hierdoor wordt uw interne profiel in het systeem gereset en wordt de toestemmingslaag opnieuw weergegeven.

  Note: Gebruik dit alleen voor foutopsporingsdoeleinden, niet gebruiken in productiemodus.

Note: Het verwijderen van cookies of het gebruik van de privémodus van de browser reset de toestemmingslogica niet. Om als een nieuwe gebruiker te verschijnen, moet u een van de bovenstaande stappen uitvoeren.

Code is niet correct geïnstalleerd

Om te controleren of de CMP-code is geïnstalleerd en werkt, kunt u de browserconsole gebruiken:

 1. Open uw website in de browser en druk op de [F12] -knop om de ontwikkelaarsconsole te zien
 2. Ga naar Console en typ __cmp ('consentStatus')
 3. Je zou een resultaat moeten zien dat er ongeveer zo uitziet:

 4. Als u een fout ziet, betekent dit dat de CMP niet of verkeerd is geïnstalleerd:

 

Terug naar boven