Met behulp van een synchrone CMP-code

Deze functie is verouderd en zal in de toekomst worden verwijderd. Gebruik deze codeversie niet.

We raden af ​​om de synchrone integratie te gebruiken omdat dit de prestaties van uw website zal vertragen. Gebruik deze methode alleen als de asynchrone integratie niet voor u werkt.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een ​​synchrone versie van de CMP-code te gebruiken. Gebruik de volgende coderegels om de CMP-code op deze manier te gebruiken:

<script>
 window.gdprAppliesGlobally = false;
 window.cmp_id = XXX;
 window.cmp_params = '';
 window.cmp_host = 'delivery.consentmanager.net';
 window.cmp_cdn = 'cdn.consentmanager.net';
</script>
<link rel="stylesheet" href="https://cdn.consentmanager.net/delivery/cmp.min.css" />
<script type="text/javascript" src="https://cdn.consentmanager.net/delivery/cmp.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://delivery.consentmanager.net/delivery/cmp.php?id=XXX"></script>

Zorg ervoor dat u "XXX" vervangt door de ID van uw CMP.