Info
Content

Wat gebeurt er als de max. aantal pageviews per maand bereikt?

Sommige pakketten zijn beperkt tot een bepaald maandelijks maximum aantal paginaweergaven. Als uw account beperkt is, ziet u een voortgangsbalk in de rechterbovenhoek van de pagina wanneer u bent ingelogd:

De kleur van de balk geeft aan dat uw gebruik "ok" is: als de balk dat is groen, gebruikt u paginaweergaven binnen uw maandbedrag. Als de bar is geel or rood, u gebruikt meer paginaweergaven dan wat uw pakket toestaat en u zult waarschijnlijk voor het einde van de maand geen beschikbare paginaweergaven meer hebben.

Wat gebeurt er als mijn account het maandelijkse maximum bereikt?

Zodra het maandelijkse totaalbedrag is bereikt, stopt het systeem de levering van alle CMP's in uw account. Dit betekent dat de toestemmingslaag niet langer wordt weergegeven en bezoekers de gegevensverwerking op uw website niet langer kunnen accepteren / weigeren.

Welke juridische implicaties heeft dit?

Als de CMP niet meer wordt weergegeven op uw website, kunnen bezoekers niet langer hun toestemming geven (onder GDPR) of de opt-out uitvoeren (onder CCPA). In de meeste gevallen heeft dit geen juridische implicaties: als de laag niet wordt weergegeven, blijven alle codes van derden standaard geblokkeerd op uw website. Er vindt dus geen gegevensverwerking plaats en de bezoeker wordt "beschermd". Er kunnen hoe dan ook juridische implicaties zijn met betrekking tot het recht op informatie / transparantie of andere rechten. Daarom raden we u ten zeerste aan om te upgraden naar een hoger pakket voor het geval uw huidige pakket niet voldoende is.

Welke andere implicaties heeft dit?

Als de CMP niet meer wordt weergegeven op uw website, worden alle bezoekers behandeld als "afgemeld" en worden de codes van derden op uw website geblokkeerd. Dit betekent dat u voor deze tijd bijvoorbeeld geen rapporten in uw Google Analytics-account, geen Facebook-remarketing, geen knoppen voor sociaal delen en andere codes van derden op uw website zult hebben. Het betekent ook dat we geen toestemming meer zullen geven via de IAB TCF-standaard en dat uw adverteerders daarom mogelijk lager betaalde, niet-gepersonaliseerde advertenties laten zien.

Wanneer wordt mijn CMP opnieuw geactiveerd?

De CMP wordt automatisch opnieuw geactiveerd zodra de volgende maand begint.

Hoe kan ik de paginavertoningen in mijn account vergroten?

Om meer paginavertoningen te gebruiken, kunt u uw account upgraden naar een hoger pakket. U vindt de upgrade-link in de rechterbovenhoek van uw account.

Terug naar boven