Werken met rechtsgrondslagen

Het consentmanagerMet .net CMP kunt u de rechtsgrondslag per leverancier en doel bepalen. Afhankelijk van de instelling zal het gedrag van de CMP anders zijn.

Houd er rekening mee dat: Bij gebruik van de IAB TCF v1 of v2 worden alleen standaard, toestemming en legitieme belangen ondersteund in de signalen die naar leveranciers worden gestuurd.

Als een doel en een leverancier zijn ingesteld op een andere rechtsgrond dan de standaard rechtsgrondslag, heeft de instelling van de leverancier voorrang:

De standaardinstelling is dat de CMP altijd slechts één schakelaar voor elke leverancier en elk doel weergeeft. Het in- of uitschakelen van een schakelaar zal altijd toestemming EN legitiem belang voor deze leverancier of dit doel in- of uitschakelen. Als u twee verschillende keuzes wilt aanbieden, kunt u dat doen onder Menu> CMP's> Bewerken> Juridische instellingen> Juridische grondslagen:

Eenmaal ingeschakeld, toont de CMP twee schakelaars voor elke leverancier / doel wanneer u op het vraagtekenpictogram klikt.

Standaardinstellingen (één schakelaar voor elk doel):

Ontwerpinstellingen met twee verschillende doelen: