Werken met doelen

De doeleinden die in de toestemmingslaag worden weergegeven, kunnen in het menu worden gewijzigd Doeleinden. U kunt voor elk van uw CMP's een specifieke set doelen definiëren.

IAB-doeleinden

Het systeem zal automatisch de doelen creëren die zijn gedefinieerd door de IAB TCF. Deze doeleinden kunnen niet worden hernoemd en de beschrijving kan niet worden gewijzigd. Ze kunnen alleen worden in- / uitgeschakeld voor gebruik in uw CMP. Uw CMP wordt als ongeldig beschouwd voor de IAB TCF-naleving als u deze doeleinden uitschakelt.

Klassieke doeleinden / eigen doeleinden

Zodra u een CMP hebt gemaakt met behulp van onze wizard en klassieke doeleinden hebt geselecteerd, zal het systeem 5 doeleinden creëren met ID's c51 tot c55. Deze doeleinden kunnen worden hernoemd, de beschrijving kan worden gewijzigd en het type knop kan worden gewijzigd (bv. Verander het type in "altijd aan" voor het doel "Functioneel").

U kunt altijd nieuwe eigen doeleinden creëren door op de knop "Nieuw doel toevoegen" te klikken. Deze gebruiken ID's c1 tot c50. Zorg ervoor dat voor elke CMP elke ID altijd maar één keer kan worden toegewezen.

Koppelingsdoeleinden

Klassieke en eigen doeleinden u kunt worden gekoppeld aan andere doeleinden. Als een bezoeker bijvoorbeeld doel "Remarketing" inschakelt, kan het systeem ook automatisch doel "Marketing" inschakelen. Om dit te bereiken, kunt u de acties kiezen die moeten gebeuren wanneer een doel door de bezoeker wordt in- of uitgeschakeld: