Info
Content

Werken met Targetings

Met de CMP kunt u voor elk ontwerp richtwaarden maken. Als u een targeting instelt, wordt het ontwerp alleen getoond aan bezoekers die overeenkomen met de targetin (bijvoorbeeld met hetzelfde browsertype of dezelfde taal).

Hoe het systeem een ​​ontwerp kiest met richtingen

Als een CMP meer dan één ontwerp gebruikt, zal het systeem alle ontwerpen doorlopen en controleren welke ontwerpen mogelijk zijn voor deze bezoeker. Als een ontwerp is ingesteld met een targeting, controleert het systeem of deze targeting overeenkomt met de bezoeker. Als de targeting niet overeenkomt met de bezoeker, wordt het ontwerp niet gebruikt voor deze bezoeker. Uit de resterende ontwerpen zal het systeem er een kiezen (willekeurig of afhankelijk van de instellingen voor systeemoptimalisatie).

Fallback-ontwerpen

Als u ontwerpen met targeting gebruikt, moet u ervoor zorgen dat er voor elke bezoeker een ontwerp is. Als alle ontwerpen een targeting gebruiken die niet overeenkomt met de bezoeker, krijgt de bezoeker de toestemmingslaag niet te zien. Om dit te voorkomen, moet u altijd ten minste één ontwerp toevoegen met de instelling Fallback-ontwerp ingesteld op ja. Dit vertelt het systeem om dit ontwerp alleen te gebruiken als alle andere ontwerpen zijn uitgesloten vanwege targeting.

Terug naar boven