Werken met tweefactorauthenticatie

Two Factor Authentication of 2FA kan worden gebruikt om de beveiliging van uw account te vergroten.

2FA inschakelen

Beheerdersaccount

Voor de accounteigenaar (admin), klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en kies vervolgens Two-Factor Authentication in het submenu:

subaccounts

Klik voor subaccounts op het gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek en kies vervolgens Two Factor Authentication in het submenu:

OTP-authenticatie

OTP Auth genereert een eenmalig wachtwoord om te verifiëren dat de gebruiker toegang heeft tot het account (zie hier https://en.wikipedia.org/wiki/One-time_password ​ Eenmaal ingeschakeld, toont het systeem u een sleutel en / of een QR-code. U kunt apps zoals Google Authenticator (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=de&gl=US) of vergelijkbaar om deze eenmalige wachtwoorden te genereren.