Werken met Trustami

Volg deze stappen om met Trustami te werken:

1. Verwijder de huidige trustami-plug-in en installeer deze opnieuw om de nieuwste versie te krijgen. (Sla de plug-in instellingen van tevoren op, want ze gaan verloren na de nieuwe installatie.)
  2. Ga vervolgens naar de plugin-instellingen, klik op het tabblad "Geavanceerde instellingen" en voer het volgende in het veld "Aangepast gegevenskenmerk" in: {"data-cmp-ab": 1} en klik tenslotte op Opslaan.