Werken met meerdere talen

De CMP ondersteunt meerdere manieren om met meerdere talen te werken.

De vertaling voor een tekst instellen

Om de teksten die worden weergegeven in de toestemmingslaag te wijzigen, logt u in op uw account en volgt u deze stappen:

1. Klik op teksten
  2. Kies in de rechterbovenhoek de ontwerp en onze taal waarvoor u de tekst wilt wijzigen (mogelijk zijn rechten vereist)
  3. Wijzig de teksten
  4. Sla de wijzigingen op

Houd er rekening mee dat: Als u de vertaling van een tekst naar een lege string zet, zal het systeem de standaardtekst opnieuw invoegen. Gebruik het spatie-teken als u een bepaalde tekst niet wilt weergeven.

De vertaling instellen voor een aangepast doel

Voor elke aangepaste doeleinden die in uw account worden aangemaakt, vindt u een veld in de teksten sectie (zie hierboven) om de naam en de beschrijving van het aangepaste doel in andere talen te vertalen. Voor alle onvertaalde talen gebruikt het systeem de oorspronkelijke naam en beschrijving.

De weergavetaal voor een CMP instellen

Standaard toont de CMP het toestemmingsbericht aan de gebruiker in een van de 25 ondersteunde talen. Dit is gebaseerd op de taal die is ingesteld in de bezoekersbrowser. Als de browsertaal niet overeenkomt met een van de ondersteunde talen, zal het systeem standaard terugvallen op Engels. Bovendien heeft de bezoeker altijd de mogelijkheid om de weergegeven taal te wijzigen door op het vlagpictogram in de linker benedenhoek van de toestemmingslaag te klikken:

Volg deze stappen om de beschikbare talen te beperken:

1. Klik op CMP's en bewerk de CMP waarvoor u de talen wilt instellen
  2. Wijzig de instelling CMP-taal aan de taal die u als standaard wilt gebruiken
  3. Zodra je een taal hebt gekozen, verschijnt hieronder een nieuwe selectiemogelijkheid.
  4. Kies de talen die je wilt toestaan. In totaal kunt u tot 10 talen kiezen

Privacypagina instellen op basis van taal

Volg deze stappen om de bezoeker naar de privacypagina te leiden in zijn of haar taal:

1. Klik op CMP's en bewerk de CMP waarvoor u de privacypagina wilt instellen
  2. Stel de privacypagina in op de standaardtaal en voeg een URL in
  3. Zodra je een taal hebt gekozen, verschijnt hieronder een nieuwe selectiemogelijkheid.
  4. Kies de gewenste talen en stel de bijbehorende URL's in. In totaal kunt u tot 10 privacypagina's in verschillende talen instellen.

Ondersteunde talen

De volgende talen worden momenteel ondersteund in het systeem:

• Engels (EN)
  • Duits (DE)
  • Frans (FR)
  • Spaans (ES)
  • Bulgaars (BG)
  • Tsjechisch (CS)
  • Deens (DA)
  • Grieks (EL)
  • Ests (ET)
  • Fins (FI)
  • Iers (GA)
  • Kroatisch (HR)
  • Hongaars (HU)
  • Italiaans (IT)
  • Litouws (LT)
  • Lets (LV)
  • Maltees (MT)
  • Nederlandse (NL)
  • Noors (NO)
  • Pools (PL)
  • Portugees (PT)
  • Roemeens (RO)
  • Slowaaks (SK)
  • Sloveens (SL)
  • Zweeds (SV)
  • Russisch (RU)
  • Servisch (SR)
  • Chinees, vereenvoudigd (ZH)
  • Turks (TR)
  • Oekraïens (VK)
  • Arabisch (AR)
  • Bosnisch (BS)