Hoe de CMP integreren in een xt: commerce-winkel?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om de CMP-code in een xt: commerce-winkel te integreren:

Versie a) Voeg de CMP-code in de sjabloon in

1. Log in op uw webserver via FTP en zoek het bestand templates /uw sjabloon/index.html
  2. Plaats de CMP-code in een {literal}...CODE...{/literal} helemaal aan het begin van het bestand
  3. Sla het bestand op

Versie b) Voeg de CMP-code in de weergavestructuur in

1. Log in op uw webserver via FTP en zoek het bestand xtCore / display.php
  2. Bewerk het bestand en voeg de CMP-code in als HTML-segment rechts echo $body; (zorg ervoor dat de code de PHP-code niet hindert)
  3. Sla het bestand op