Hoe het CMP te integreren in een xt:commerce Winkel?

Om uw CMP te integreren in een xt:commerce website, volg dan deze stappen:

Installeer plugin

1. Download de plug-in: consentmanager_xtcommerce.zip
  2. xt_ extraherenconsentmanager.zip-bestand naar de map met plug-ins.
  3. Ga naar je admin-paneel [plug-ins > plug-ins verwijderd]

4. Hier krijg je de plug-in, Plugin toevoegen door + Icon.

Activeer plugin

1. Ga naar plug-ins> plug-ins geïnstalleerd> moduleklasse: wet, plug-in bewerken.

2. Vink het selectievakje van de plug-instatus aan, druk op de knop Opslaan om de plug-in te activeren.

3. Plug-in geactiveerd!

Plug-in configuratie

1. Voor ingestelde configuratie van consentmanager plug-in voor het bewerken van plug-ins.
  2. CMP-code-ID toevoegen

3. Stel de blokkeringsmodus van de code in, als we niet hebben geselecteerd, waren er standaard automatische blokkeringen
    in te stellen.

4. Optioneel: voeg extra HTML-code toe in de "CMP-Code" (of "additionele HTML-code" in de nieuwere plug-ins). Handig om uw CMP handmatig aan te passen (https://help.consentmanager.net/books/cmp/page/client-side-configuration-options)
  5. Bewaar plug-in.
  6. Klaar!