Info
Content

Foutopsporing: fouten opsporen in de app-SDK

Android 

Logging

Wanneer u onze Android SDK gebruikt, moet u mogelijk voor verschillende doeleinden loggegevens opsporen of analyseren. De door onze SDK gegenereerde logboeken zijn getagd met "CMP", waarmee u eenvoudig alleen de relevante logboeken kunt filteren en bekijken. Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het openen van deze logboeken met behulp van Logcat in Android Studio.

Zoek naar het label: typ in de zoekbalk boven de loginstructies CMP om de logboeken met de tag "CMP" eruit te filteren.

Optioneel: Schakel de foutopsporingsmodus in

In CMPConfig, stel in isDebugMode = true.

val config = CMPConfig.apply {
    // ... other settings
    isDebugMode = true
}
  • Maakt gedetailleerdere logboeken mogelijk met de tag 'CMP'.
  • Handig voor foutopsporing en analyse.

androidLogsScreenshot.png

iOS

Logging

Wanneer u onze iOS SDK gebruikt, kan het nodig zijn om loggegevens voor verschillende doeleinden te debuggen of te analyseren. De door onze SDK gegenereerde logboeken zijn getagd onder "CmpConfig", zodat u eenvoudig alleen de relevante logboeken kunt filteren en bekijken. Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het openen van deze logboeken in Xcode.

Zoek naar het label

In de foutopsporingsconsole van Xcode kunt u zoeken naar logboeken die specifiek zijn getagd met 'Toestemming' of 'CMP' om de logboeken te isoleren die door onze SDK zijn gegenereerd.

Optioneel: Pas het uitgebreide niveau aan

In CmpConfig, kunt u het uitgebreide niveau aanpassen voor meer gedetailleerde logboeken. Het maximale niveau is 4.

CmpConfig.setVerboseLevel(4)
  • Maakt gedetailleerdere logboeken mogelijk
  • Handig voor foutopsporing en analyse.

Door het uitgebreide niveau aan te passen, kunt u uitgebreidere logboekinformatie verkrijgen, wat helpt bij het opsporen van fouten en het analyseren van het gedrag van onze SDK in uw toepassing.

iosLogsScreenshot.png

Rapportage

Als u een bug wilt melden of als u een vraag heeft over bepaald gedrag, deel dan ook de foutopsporingslogboeken. Kopieer gewoon de logboekgegevens uit het Console-logboek en stuur het naar ons als bijgevoegd bestand.  

 

Terug naar boven