Kan ik mijn eigen lettertypefamilies toevoegen aan een CMP-ontwerp?

Natuurlijk! In de "Design Editor => Box-instellingen kunt u kiezen uit systeemlettertypen die compatibel moeten zijn in alle browsers (behalve speciale lettertypen, bijv. "Calibri" - a Windows lettertype dat niet kan worden weergegeven op iOS als het niet rechtstreeks op de website wordt gehost). Ook als u zelf een aangepast/eigen lettertype op uw website host, voegt u hier eenvoudig de naam van het lettertype toe. Voor aangepaste/eigen lettertypen kunnen we dit natuurlijk niet weergeven in het ontwerpvoorbeeld, maar het wordt weergegeven in uw CMP op uw website:

Houd er rekening mee dat: Aangepaste/eigen lettertypen kunnen niet worden weergegeven in het ontwerpvoorbeeld!