Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om de CMP in een bestaand GoDaddy/GoCentral-pagina volgt u deze stappen:

1. Logi voor jouw GoDaddy account en open GoCentral
  2. Blader in de hoofdweergave van uw site naar de plek waar u een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  3. Scroll naar de onderkant van de Sectie toevoegen paneel, klik Laat meer zien En klik op de knop HTML brood.
    klik op HTML-paneel
  4. Klik op een layout in de HTML paneel en je ziet een Sectie toegevoegd bevestiging.
  5. Klik op de HTML paneel om te beginnen met het aanpassen van de instellingen, te beginnen met de Sectietitel veld.
    Uw wijziging verschijnt in het hoofdvenster
  6. Kopieer de code van uw ConsentManager.net-account (Aanmelden bij Consentmanager.net> Get Code) en plak de code in het Aangepaste code veld.
    Voer code in of plak deze in het veld Aangepaste code
  7. Laat het hight-veld leeg (boven screenshot toont "200" pixels, laat dit veld leeg)
  8. Als je klaar bent, klik je op of Klaar Op de top van de HTML paneel en uw hoofdvenster toont de resultaten.
  9. Klik Voorbeschouwing om de resultaten te zien en als je klaar bent, klik je op Site publiceren or Publiceer.

Voor meer details, kijk op Godaddy.com Help-sectie: https://www.godaddy.com/help/add-html-or-custom-code-to-my-site-27252