Hoe de CMP integreren in een Gambio-winkel?

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Volg deze stappen om de CMP-code in een Gambio-winkel te integreren:

Automatische integratie via Gambio PlugIn

Deze plug-in is ontworpen voor Gambio versie 3.5

1. Log in op uw Gambio-systeem en klik op Beheerder> Plug-ins> Bewerken

2. Download de ConsentManager plugin hier en upload het naar Gambio.
  3. Ga naar Gambio-winkel > Consent Manager, stel in Status actief en plaats uw ConsentManager ID (is te vinden in uw consentmanager.net Inloggen onder Menu> Code ophalen). Druk dan op Bespaar.

4. Ga naar Toolbox> Cache en klik op Lege cache voor module-informatie

Handmatige installatie

1. Log in op uw Gambio Admin-interface
  2. Ga naar Winkelinstellingen ("Winkel Einstellungen")> SEO
  3. Klik op Trackingcodes
  4. Activeer de tracking en plaats de ConsentManager Code in het codeveld
  5. Druk op opslaan