Transparantie- en toestemmingskaders (IAB TCF, USPrivacy, Google AC)

Toegang tot de toestemmingswaarden

De SDK stelt de waarden voor gedeelde voorkeuren in voor IAB TCF v1, IAB TCF v2, IAB USPrivacy en Google AC String. Deze waarden kunnen worden gelezen met behulp van de volgende code:

Context mContext = getApplicationContext();

SharedPreferences mPreferences = PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(mContext);

SharedPreferences.OnSharedPreferenceChangeListener mListener;

mListener = new SharedPreferences.OnSharedPreferenceChangeListener() {

public void onSharedPreferenceChanged(SharedPreferences preferences, String key) {
                        if (key.equals([Specific Consent Key])) {
                                   // Update Consent settings
                                   }
                        }
            };
mPreferences.registerOnSharedPreferenceChangeListener(mListener);

De volgende sleutels zijn gedefinieerd:

IABTCF v2
IABTCF_CmpSdkID Number: De niet-ondertekende integer-ID van CMP SDK
IABTCF_CmpSdkVersion Number: Het ongetekende versienummer van de CMP SDK
IABTCF_PolicyVersion Number: Het geheel getal zonder teken dat de versie van de TCF vertegenwoordigt waaraan deze toestemmingen voldoen.
IABTCF_gdprApplies Number:

1 GDPR is van toepassing in de huidige context

0 - GDPR doet niet toepassen in de huidige context

ongezet - onbepaald (standaard voor initialisatie)

IABTCF_PublisherCC String: Tweeletterige ISO 3166-1 alfa-2-code - Standaard: AA (onbekend)
IABTCF_PurposeOneTreatment Number:

0 - geen speciale behandeling van doel één

1 - doel één niet bekendgemaakt

Standaard uitschakelen - 0

Leveranciers kunnen deze waarde gebruiken om te bepalen of toestemming voor doel één vereist is.

IABTCF_UseNonStandardStacks Number:

1 - CMP gebruikte een niet-standaard stapel

0 - CMP heeft geen niet-standaard stack gebruikt

IABTCF_TCString String: Volledig gecodeerde TC-string
IABTCF_VendorConsents Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de toestemmingsstatus aan voor Vendor ID n + 1; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is toestemming true voor leveranciers-ID 1
IABTCF_VendorLegitimateInterests Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de legitieme belangstatus aan voor Vendor ID n + 1; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is gerechtvaardigd belang gevestigd true voor leveranciers-ID 1
IABTCF_PurposeConsents Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de toestemmingsstatus aan voor doel-ID n + 1; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is toestemming true voor doel-ID 1
IABTCF_PurposeLegitimateInterests Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de legitieme belangstatus aan voor doel-ID n + 1; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is gerechtvaardigd belang gevestigd true voor doel-ID 1
IABTCF_SpecialFeaturesOptIns Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de aanmeldingsstatus aan voor speciale functie-ID n + 1; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is opt-in true voor speciale functie-ID 1
IABTCF_PublisherRestrictions{ID} String ['0','1', or '2']: De waarde op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft het uitgeversbeperkingstype (0-2) voor leverancier aan n + 1; (zie Typen uitgeversbeperkingen). bijv. '2' bij index 0 is restrictieType 2 voor leveranciers-ID 1. {ID} verwijst naar de doel-ID.
IABTCF_PublisherConsent Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de toestemmingsstatus voor het doel-ID aan n + 1 voor de uitgever, aangezien deze overeenkomen met de doeleinden van de lijst met wereldwijde leveranciers; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is toestemming true voor doel-ID 1
IABTCF_PublisherLegitimateInterests Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft het doel aan van de legitieme belangstatus voor het doel-ID n + 1 voor de uitgever, aangezien deze overeenkomen met de doeleinden van de lijst met wereldwijde leveranciers; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is gerechtvaardigd belang gevestigd true voor doel-ID 1
IABTCF_PublisherCustomPurposesConsents Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de toestemmingsstatus van het doel van de aangepaste ID van de uitgever aan n + 1 voor de uitgever; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is toestemming true voor aangepaste doel-ID 1
IABTCF_PublisherCustomPurposesLegitimateInterests Binary StringDe '0' or '1' op positie n - waar n's indexering begint om 0 - geeft de legitieme belangstatus van het doel aan voor de aangepaste doel-ID van de uitgever n + 1 voor de uitgever; false en true respectievelijk. bijv. '1' bij index 0 is gerechtvaardigd belang gevestigd true voor aangepaste doel-ID 1
IAB US Privacy
IABUSPrivacy_String String: Komt overeen met IAB OpenRTB CCPA Advisory. De String codeert alle keuzes en informatie.
Google AC-tekenreeks
IABTCF_AddtlConsent

String: Komt overeen met de technische specificatie Aanvullende toestemmingsmodus van Google.