Installeren met componist

Plug-in is getest OXID v6.x en v7.x

1) Start uw console en ga naar uw OXID map en uitvoeren:

composer require consentmanager/consentmanager4oxid
2) In de backend van uw winkel Uitbreidingen > Modules en activeer "consentmanager"

3) Ga naar Hoofdinstelling > Kerninstellingen > consentmanager en
  • voer uw CMP-code ID in (verplicht)
  • kies uw blokkeerlogica (verplicht)
  • voeg aangepaste HTML toe, bijvoorbeeld JS-variabelen

4) Wis uw sjablooncache in de backend of in uw console met:

./vendor/bin/oe-console oe:cache:clear

Handmatige integratie

Houd er rekening mee dat: De onderstaande beschrijving is alleen geldig voor de handmatige blokkeercode. Als je wilt gebruiken automatische codeblokkering, zorg ervoor dat de CMP-code direct na de <head> element van uw websitecode.

Om de CMP-code in een Oxid eShop, volg deze stappen:

1. Log in op uw winkel via FTP of iets dergelijks
  2. Navigeer naar de map met het thema dat u gebruikt (bijv ... / Toepassing / views / flow /)
  3. In de themamap zou je een submap moeten vinden tpl / layout en hierin zou je een bestand moeten vinden met de naam basis.tpl
  4. Bewerk het bestand en zoek naar <body
  5. Na het sluiten > van de <body element, voeg dan de CMP-code in [{literal}] .... CMP-Code ... [{/literal}]
  6. Sla het bestand op