Veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen cmpNotOpenedCallback en onErrorCallback?

• cmpNotOpenedTerugbellen: Deze callback wordt gebruikt tijdens de initialisatie- en controlefase wanneer de Consent Manager bepaalt of een gebruiker toestemming nodig heeft. Als de gebruiker al een geldige toestemming heeft, cmpNotOpenedCallback wordt aangeroepen, wat aangeeft dat er geen verdere actie nodig is. Als de gebruiker toestemming nodig heeft, kan de openCallback wordt geactiveerd om het toestemmingsproces af te handelen.

• onErrorTerugbellen: Deze callback biedt een manier om aanvullende bedrijfslogica te integreren in het geval van fouten die worden gedetecteerd door het Consent Management Platform (CMP). Het CMP heeft tot doel fouten, zoals time-outs, stilletjes af te handelen zonder de gebruikerservaring te verstoren. De onErrorCallback kan worden gebruikt om op dergelijke fouten te reageren met aangepaste logica.

2. Controleert het aanroepen van OpenConsentLayerOnCheck intern of de gebruikers zich in de EER bevinden, of moet dit door de ontwikkelaar worden afgehandeld?

3. Soms kan het te wijten zijn aan netwerkproblemen dat de toestemmingspop-up niet wordt geladen. Hoe moet met deze situatie worden omgegaan?

Als u een time-out ervaart, moet u meestal wachten tot de volgende keer dat de gebruiker de app opent en een beter netwerk heeft. Vervolgens wordt de toestemmingslaag weergegeven. U kunt het gedrag ook aanpassen met de onErrorCallback.

4. Kunnen we instellen dat de toestemmingspagina slechts de helft van het scherm beslaat in plaats van het volledige scherm?

Om de inApp-indeling te wijzigen, raadpleegt u de documentatie over het wijzigen van de indeling:

iOS: https://help.consentmanager.net/link/188#bkmrk-creating-a-custom-la

Android: https://help.consentmanager.net/link/104#bkmrk-creating-a-custom-la

5. Is het mogelijk voor een iOS-client om de ATTracking-pop-up op te nemen? consentmanager pop-up?

Nee, Apple staat niet toe dat alleen de consentmanager pop-up en u moet de ATT-pop-up openen. Onze iOS SDK heeft een interface waarin de ATTracking-functies worden gebruikt:

https://help.consentmanager.net/books/cmp/page/ios-2-working-with-att-%28app-tracking-transparency-ios%29

6. Is er een binaire versie van de SDK in plaats van de broncodeversie?

Voor iOS als xcframework kun je naar onze repository gaan en het daar downloaden:

7. Wij delen geen gegevens met derden en hoeven daarom geen gebruik te maken van het ATTrackingFramework.

Wij bieden een gratis versie van ATTracking aan om mogelijke aantekeningen uit de automatische Apple Review te voorkomen. Controleer de Pod en SPM met de versietag:

1.99.4-geen-att (https://github.com/iubenda/cm-sdk-xcframework)

Voor verdere vragen of verduidelijking kunt u contact opnemen met ons ontwikkelingsteam.