[ReactNatief] 1. consentmanager SDK-integratie

CMP SDK is een React Native-bibliotheek die het beheer van gebruikerstoestemming voor gegevensverwerking en -opslag vergemakkelijkt. Het is ontworpen om ontwikkelaars te helpen voldoen aan verschillende voorschriften voor gegevensbescherming.

Installatie

npm install cmp-sdk

Ermee beginnen

Koppelen (React Native 0.59 en lager)

Als u React Native 0.59 of lager gebruikt, moet u de native modules handmatig koppelen:

Gebruik

Importeer de Consentmanager van het cmp-sdk verpak in uw code:

import { Consentmanager } from 'cmp-sdk';

Initialiseren van de SDK

U kunt de CMP SDK initialiseren met behulp van de directe configuratie of een configuratieobject:

Directe initialisatie:

Consentmanager.createInstance('Code-ID from consentmanager, e.g. bfa712361a....',
  'Server-Domain from consentmanager, e.g. delivery.consentmanager.net',
  'App Name, e.g. MyReactApp',
  'Language, e.g. FR');

Initialisatie met behulp van Config Object:

Consentmanager.createInstanceByConfig(yourConfigObject);

De toestemmingslaag beheren:

Consentmanager.openConsentlayer();

Afhandeling van evenementen

Voeg gebeurtenislisteners toe om verschillende toestemmingsgerelateerde gebeurtenissen af ​​te handelen:

const removeListeners = Consentmanager.addEventListeners({
  onOpen: () => console.log('Consent layer opened'),
  onClose: () => console.log('Consent layer closed'),
  // Add other event handlers as needed
});

Vergeet niet de gebeurtenislisteners te verwijderen wanneer ze niet langer nodig zijn:

removeListeners();

U kunt controleren op toestemmingen van leveranciers en doeleinden:

Consentmanager.hasVendor('vendorID').then((hasConsent) => {
  console.log('Has vendor consent: ', hasConsent);
});

Controleer doeltoestemming:

Consentmanager.hasPurpose('purposeID').then((hasConsent) => {
  console.log('Has purpose consent: ', hasConsent);
});
Consentmanager.reset();
Consentmanager.exportCmpString().then((cmpString) => {
  console.log('CMP String: ', cmpString);
});

Aanvullende methoden

De CMP SDK biedt verschillende methoden om toestemmingsgegevens op te halen of te beheren, zoals:

• getAllVendors()
  • getAllPurposes()
  • getEnabledVendors()
  • getEnabledPurposes()
  • getDisabledVendors()
  • getDisabledPurposes()
  • getUSPrivacyString()
  • getGoogleACString()

Raadpleeg de SDK-documentatie voor gedetailleerde informatie over deze methoden.

Roadmap voor toekomstige functionaliteiten

• schakelVendorList uit, schakelVendorList in
  • uitschakelenPurposeList, inschakelenPurposeList
  • Cmp ATT Manager voor iOS
  • Aangepaste lay-outs