Werken met Google Adx (door Google goedgekeurde lijst van externe leveranciers / ATP)

belangrijk: De opdrachten kunnen verschillen, afhankelijk van uw CMP-instellingen. Zie informatie in IAB TCF-naleving hier.

Indien ingeschakeld in CMP-instellingen, zal de CMP automatisch alle IAB-ID's en aangepaste leveranciers-ID's converteren naar Googles eigen interne IDS en deze informatie doorgeven als dataLayer-eigenschap cmpGoogleVendorsConsent en als eigendom googleVendorConsents in reactie op getVendorConsents noemen.

Google ATP-instellingen inschakelen

Volg deze stappen om de Google ATP-functie in te schakelen:

1. Log in op je consentmanager.net-account
  2. Ga naar CMP's> Bewerk uw CMP
  3. Scrol naar het einde van de pagina en vouw de sectie "Geavanceerde instellingen weergeven" uit
  4. Vink het vakje aan voor "Google: stuur interne ID's van Google als aangepaste toestemming-eigenschap"

5. Sla de wijzigingen op

Werken met Google-leveranciers-ID's

Om informatie naar uw partner te sturen waarover Google Vendor ID's toestemming hebben, kunt u de normale opvragen __cmp() functie met de getVendorConsents opdracht:

De opdracht retourneert het normale IAB-object met een extra eigenschap googleVendorConsents met een object waarbij de eigenschapsnaam de Google-ID's is en de waarde een booleaanse waarde is om aan te geven of deze ID toestemming heeft of niet (dit is gelijk aan hoe de vendorConsents eigendom is gebouwd).